• Iva Kraljevic

Cvit happens: „Ovu godinu obilježit će povratak živih boja!"


miss2mrs planeri
photo by Marija Laća

Cvijeće je jedna od stavki vjenčanja koje treba prepustiti stručnjacima. Budimo realni, ono što viđamo na Pinterestu u dijelo mogu provesti samo profesionalci. Na nama je samo da pronađemo savršeno nerealnu sliku koju ćemo im suptilno ponuditi kao prijedlog.

Žedna inspiracije za vlastito vjenčanje, naišla sam na predivan izvor: Cvit happens.

Iza ovog catchy naziva stoji mlada, kreativna ekipa koja se na našem tržištu pojavila prvotno nudeći različite cvjetne pozadine za fotografiranje (a u to vrijeme ponuda je bila vrlo oskudna). Cvit je brzo rastao i formirao se u prepoznatljiv brend, a šira publika primijetila ih je kada su nas krajem prošle jeseni oduševili svojim projektom „Zakorači u sliku“ na kojem je i naš planer krasio cvijetnu instalaciju.

Ono što ih izdvaja iz mase jest neumorno držanje koraka s vodećim svjetskim trendovima u koje ubacuju svoju prepoznatljivu notu. Budući da sam ja jedna od onih mladenki s početka teksta-sve što znam o cvijeću jest uprijeti prstom I reći “da, to želim”, (i teško da ću imenovati ijedan cvijet osim ruže), prepustila sam riječ znalcima.

Dekoracija prošlotjednog istarskog vjenčanja.

Zamolila sam ih da se osvrnu na godinu iza nas i zatim bace pogled u budućnost jer, vjerujem da nas sve zanima što možemo očekivati od nadolazeće sezone vjenčanja.


„Od stilova u 2018. smo najviše radili greenery vjenčanja i boho, a ove godine očekujemo da će pampas trava postati vodeći hit! Također, jako se veselimo odvažnom stilu i povratku boja“, rekli su, dodajući da je trend koji je bio i ostao-cvjetni zid za fotografiranje. Razlog je jasan: cvjetni zidovi se lako uklapaju i u ograničen budžet, podižu atmosferu, daju željeni wow efekt te svaki prostor pretvaraju u savršenu kulisu!Na pitanje kako hendlaju bridezille koje traže nemoguće (ne prepoznajem se ni ja 😊) odgovaraju:

„Bridezille su glavni mit u našem poslu! Moramo priznati da ih rijetko susrećemo! Imamo tu sreću da smo do sada radili s predivnim ljudima koji su nam se urezali u pamćenje samo po dobrim stvarima.


Na kraju, najveći izazov, kažu, nisu ljudi nego budžet. Zato je važno da se mladenci na samom početku dogovore i razdvoje prioritete od onoga bez čega mogu provesti taj dan.Za više inspiracije, posjetite Instagram profil Cvit happens.


#shopping #onlineshopping #onlinestore