• Iva Kraljevic

EVO ZAŠTO BISTE SE TREBALI NADATI KIŠI NA VJENČANJU

Strah od kiše poznaje svaka mladenka. S planerom ili bez njega, vremenska prognoza je nešto što ne može unaprijed isplanirati. Taj dio ostaje mali rizik na koji ne želi previše misliti. Tek tamo dva-tri dana prije vjenčanja krene refreshati aplikacije na mobitelu u koje ionako nema povjerenja i pogledava prema oblacima uvjeravajući sebe samu da „valjda neće“.S druge strane, kiša ima svojih prednosti. Da, dobro ste pročitali. Od predivnih fotografija, simpatičnih kišobrančića pa do romantičnog ozračja.


Idemo po redu. Ovo su 5 razloga zašto biste trebali s radošću gledati na kišnu prognozu uoči vjenčanja.


1. Znak sreće

U mnogim kulturama, kiša na dan vjenčanja znak je sreće koja će u životu pratiti mladence. Prvenstveno se to odnosi na brojno potomstvo i skladan brak.


2. Odlične fotografije

Budući da fotografije govore za sebe, riječi su nepotrebne. Skrolaj i uživaj.


3. Romantična atmosfera

Zvuk kiše stvara romantičnu kulisu uz koju je svaki poljubac filmski i svaki pogled još zaljubljeniji. Pa sjetite se samo najromantičnijih scena iz filmova. Većina njih snimljena je na kiši (za one kojima još ne zvoni… Notebook!). Zato, prepustite se i neka kiša odredi ton vašeg vjenčanja. Vjerujte, bit će drugačije, predivno, za pamćenje.


4. Originalni pokloni za goste

Osim vas, uživat će i gosti. Naročito ako im pokažete da se brinete za njih i želite im osigurati dobar provod. Razmislite o poklonima kao što su personalizirani kišobran ili kabanica. Spojite ugodno s korisnim i zajamčite si vjenčanje o kojemu će se još dugo pričati.
5. Besplatno osvježenje

Kada ne kukamo zbog kiše – kukamo zbog velike vrućine. Takvi smo mi ljudi. Dakle, očito i sunce i kiša imaju pozitivnih i negativnih strana. Međutim, ako se prisjetite svih tjelesnih "čari" koje sa sobom donosi cjelodnevno stajanje na vrućini, vjerujem da ćete razmisliti još jednom čemu se točno nadate dok promatrajući nebo odbrojavate do vjenčanja.


I za kraj, imajte na umu tri stvari:

1. pripremite fotogenične kišobrane

2. ne štedite kod izbora fotografa

3. slavlje završite plesom na kišiphoto: Pinterest