• Iva Kraljevic

BEAUTY RUTINA NOĆ PRIJE VJENČANJA

Noć nakon vjenčanja nas se ne tiče 😉 ali večer prije...e tu nas dobro slušaj!


Večer prije odvoji za sebe. Priušti si barem sat vremena opuštanja prije nego što legneš u krevet. Sutra je veliki dan, a ovo je prijedlog plana kako dočekati jutro svježa i naspavana!


1. Budući da si vjerojatno cijeli dan u žurbi – uspori. Prebaci u prvu brzinu i polaako odradi svoj večernji ritual prije spavanja. Ugasi mobitel, ignoriraj poruke, ne opterećuj se tuđim insta-životom. Pripremi si kupku, slušaj glazbu ili pročitaj par stranica knjige. Samo laganini.2. Drži se provjerenih preparata. Ne pokušavaj ništa novo tu večer. Bez obzira koliko je hvaljen taj serum kojeg čuvaš za posebne prilike, preskoči ga. Vjeruj mi, ovo nije trenutak za recenziranje novih proizvoda.


3. Budi nježna. Ne iritiraj kožu agresivnim proizvodima i, ako se umivaš koristeći neku vrstu četke, neka to bude s onim najmekšim nastavkom. 😊4. Pij puno vode. Također, ne zaboravi da sutra na lice stavljaš podosta slojeva šminke (ili barem nešto više no inače). Hidratiziraj kožu kako bi šminka što ljepše „sjela“ i što duže lijepo izgledala. Pripremi šminkerici čisto, odmorno i hidratizirano lice.


5. Spavaj s maskom za lice (onom predviđenom za spavanje). Ali, opet – ne onom koju tu večer prvi put vidiš.


6. Lezi na čistu jastučnicu. Ukoliko možeš, priušti si jastučnicu od svile, taj materijal je idealan za kožu i kosu.


I kao što i naš planer vjenčanja savjetuje, dobro se naspavaj i pokušaj nej overthinkati o sutrašnjem danu.

Laku noć! <3photo: pinterest

photo: pinterest